پرديس بينالملل كيش دانشگاه صنعتي شريف در سال 1383 فعاليت خود را با همكاري دانشگاه كيش (وابسته به سازمان منطقه آزاد كيش) در جزيره كيش آغاز كرد. در آغاز اين همكاري و با امضاي توافقنامهاي بين سازمان منطقه آزاد كيش و دانشگاه صنعتي شريف مديريت دانشگاه كيش طي يك دوره انتقال 4 ساله به دانشگاه صنعتي شريف واگذار شد و سپس در پايان اين دوره و در سال 1388 دانشگاه كيش رسماً به دانشگاه صنعتي شريف به عنوان پرديس بينالملل واگذار گرديد. اين واحد دانشگاهي در حال حاضر در سه مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد و دكتري رشتههاي فني و مهندسي دانشجو ميپذيرد.

بدين ترتيب جزيره كيش از سال 1383 به بعد نه تنها از مرحله تقويت و توسعه فعاليتهاي معمول دانشگاهي فراتر رفته بلكه به عنوان پايگاهي براي استقرار واحدهاي بينالمللي دانشگاههاي معتبر داخلي و مكاني براي ايجاد دورههاي مشترك با دانشگاههاي مشهور خارجي شناخته شده است. بدين ترتيب پرديس بين الملل كيش دانشگاه صنعتي شريف به عنوان عاليترين مجتمع آموزشي جزيره با هدف ايجاد يك شهر دانشگاهي، فعاليت خود را توسعه داده است تا جايي كه امروز بالغ بر 30 دانشجوي خارجي از كشور هايي نظير كانادا، اتريش، امارات، پاكستان، عراق، هندوستان، بحرين، كويت، بنگلادش وكشور هاي آفريقايي در اين واحد دانشگاهي مشغول تحصيل در همه مقاطع مي باشند.

همچنين پرديس بين الملل كيش دانشگاه صنعتي شريف بر اساس مجوزهاي رسمي از وزارت علوم تحقيقات و فناوري جمهوري اسلامي ايران اقدام به برگزاري دورههاي آموزشي به زبان انگليسي در مقطع كارشناسي از سال 83 و كارشناسي ارشد از نيمه دوم سال 1384 در جزيره كيش نموده است. در حال حاضر اين پرديس در مقطع كارشناسي در رشتههاي مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي مواد، مهندسي عمران، مهندسي هوافضا و مهندسي صنايع، در مقطع كارشناسي ارشد در رشتههاي مهندسي مكانيك، مهندسي برق، مهندسي عمران، مهندسي مواد، مهندسي مكاترونيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي هوافضا و مهندسي صنايع، و در مقطع دكتري تخصصي در رشته هاي مهندسي مواد، مهندسي مكانيك، مهندسي دريا، مهندسي هوافضا و مهندسي صنايع از طريق بررسي سوابق تحصيلي و كنكور سراسري دانشجو مي پذيرد.

ساختمان آموزش دانشگاه كه بخشها و امكانات مختلفي را در زير بنايي حدود 5200 مترمربع در خود جاي داده است در پرديس اصلي دانشگاه و در مساحتي حدود 112000 مترمربع در شمال شرقي جزيره واقع شده است. اين ساختمان شامل كلاسهاي درس، آزمايشگاه الكترونيك، آزمايشگاه فيزيك، آزمايشگاه زبان انگليسي، كلاس مجازي، كتابخانه، سايت كامپيوتر، اتاق كنفرانس، سالن چند منظوره، نمازخانه و رستوران ميباشد.

مركز آموزش مدرن
پس از برگزاري چند نوبت دورهاي كوتاهمدت آموزش از دور (Distance Learning) كه با امكانات بسيار اوليه و با مشاركت دانشگاههايPace در نيويورك و دانشگاه صنعتي شريف طي سالهاي 81 و 82 انجام گرفت، از اوايل سال 1384 بحثهاي مقدماتي درباره برگزاري دورههاي آموزش از دور، در دانشگاه كيش شده آغاز گرديد.از آنجا كه طراحي دورههاي آموزش الكترونيكي با آموزشهاي سنتي تفاوتهاي اساسي دارد، لذا مؤلفههايي از قبيل ثبتنام، برگزاري امتحانات، تهيه مواد درسي و كمك آموزشي در آموزشهاي الكترونيكي داراي جايگاه ويژهاي هستند و ميبايست در طراحي دوره به دقت مورد توجه واقع شوند. از طرف ديگر، ايجاد زيرساختهاي لازم براي ارائه چنين دورههايي از اهم اموري است كه قبل از هر چيز ميبايست در برنامه ريزي و مطالعات مد نظر قرار گيرد.
